5 Voordelen van een Virtual Assistant inhuren

Wat zijn de voordelen van een Virtual Assistant inhuren

Mijn doel als Virtual Assistant is jou als ondernemer te ontzorgen, zodat jij je niet langer bezig hoeft te houden met randzaken waar je geen tijd voor hebt. Ik help je tijd te winnen door te adviseren en/of taken uit handen te nemen of werkzaamheden te structureren of systematiseren.

Met deze tijdswinst en ondersteuning kun jij je focussen op zaken waar jij goed in bent, die jij leuk vindt en waar jij uiteindelijk ondernemer voor bent geworden.

Vraag je je af of het tijd is dat ook jouw bedrijf op zoek moet gaan naar een Virtual Assistant? Ik vertel je graag wat de voordelen zijn.

1. Flexibele inhuur

Je kunt mij op uurbasis of per week/maand inhuren. Het werken op afstand en het gericht aantal uur inhuren, maakt het samenwerken enorm flexibel. Jij koopt precies in wat jij op dat moment nodig hebt.

2. Meer vrije tijd

Doordat ik taken uit handen neem, of jouw projecten ondersteun, krijg jij weer rust en tijd om je te richten op waar jij mee bezig wilt en moet zijn. Kijk welke taken jouw onmiddellijke aandacht nodig hebben. En de andere taken delegeer je naar de Virtual Assistant. Het doorschuiven van werk naar een Virtual Assistant kan letterlijk zorgen voor meer productieve uren in jouw dag. Dus houd je tijd over om met vrienden en familie door te brengen!

3. Geen extra kosten

Je hebt geen personeelskosten als: sociale verzekeringen, ziektekosten, of verplichte premies. Ik heb mijn eigen apparatuur en werkplek en investeer zelf in mijn ontwikkeling door trainingen en opleidingen.

4. Minder werkdruk

Als ondernemer ben je vaak veel tijd kwijt aan administratie, e-mails, website, social media en CRM. Deze taken kan ik als Virtual Assistant van je overnemen zodat je je meer met je kernactiviteiten kan bezighouden. Dit maakt het werk weer leuker en je ervaart minder werkdruk.

5. Werkplek creëren is niet nodig

Virtueel werken betekent dat ik met name op afstand vanuit mijn eigen huis werk. Tegenwoordig kunnen bijna alle taken online worden uitgevoerd. We wisselen online gegevens uit via ‘de cloud’ en handige online programma’s. Ik zorg voor mijn eigen apparatuur en werkplek. Indien gewenst of waar nodig zien we elkaar ‘live’ op locatie.

Ideaal toch, al die voordelen van een Virtual Assistant? Wat zou jij het liefst vandaag nog uitbesteden?

Wil je meer weten over het werk van een Virtual Assistant en wat een Virtual Assistant specifiek voor jou kan betekenen? Leuk om daar eens samen over te sparren. Neem gerust contact met me op!